VEJLEDNING I BESTILLING

Du har mulighed for at købe 1-dags billetter, 2-dags billetter, sæsonkort og gavekort til Fårup Sommerland. Betaling for private (gruppeudflugter undtaget) foregår udelukkende med kreditkort. Erhverv og Institutioner har mulighed for at betale med EAN eller få tilsendt en faktura.

 

SÆSONKORT - NYT

Hvis ikke du tidligere har haft sæsonkort, skal du vælge "Sæsonkort - Nyt". Når vi har modtaget din bestilling, vil du få tilsendt en pdf-fil med en unik stregkode til den oplyste e-mailadresse. Denne stregkode skal du enten printe ud og medbringe eller fremvise på din mobiltelefon, første gang du besøger parken. Du skal fremvise stregkoden til vores billetpersonale og herefter henvende dig i vores Information. Her vil der blive taget et billede af dig, og du vil få udstedt dit personlige sæsonkort.

 

Vær opmærksom på at stregkoden er et ihændehaverbevis - så vi beder dig derfor opbevare den med omhu. Bortkomne stregkoder erstattes ikke!

 

SÆSONKORT - GENTEGN

Har du tidligere haft sæsonkort og har gemt kortet, skal du vælge "Sæsonkort - Gentegn". Når du indtaster dine sæsonkortoplysninger, genåbner vi kortet, så du kan bruge det samme kort igen til den nye sæson.

 

GAVEKORT

I menupunktet Gavekort har du mulighed for at købe gavekort udstedt på forskellige beløb fra kr. 100,- og hver hele hundrede kroner op til kr. 1.000,-. Du har dog også mulighed for at købe et gavekort, som kan ombyttes til et sæsonkort. Gavekortet kan kun bruges i som betalling ved billethusene eller inde i parken.

 

1-DAGS  og 2-DAGS BILLET

1- dags billetten og 2- dags billetten er gældende for den valgte periode. Køb dine billetter online: Nemt, hurtigt og bekvemt. Du får tilsendt en pdf-fil med en unik stregkode, som du skal printe ud og fremvise i billetlugen ved indgangen til Fårup Sommerland. Du kan også fremvise stregkoden på din mobiltelefon.

 

GENERELT

Du må meget gerne bestille flere varer samtidig. Det er meget vigtigt for os, at du udfylder alle oplysninger korrekt. Du skal altid medbringe stregkode eller billet på print eller mobilen.

 

FORSENDELSE & BETALING

Billetter, sæsonkort og gavekort sendes som pdf-filer til den e-mailadresse, du har angivet i bestillingen. Betaling foregår via Dankort, Visa/Dankort og Mastercard. Det er loven om betalingsmidler, som gælder for handel over internettet. Det betyder, at der som udgangspunkt ikke er nogen selvrisiko ved misbrug af dit betalingskort via internettet. Der vil blive trukket et obligatorisk transaktionsgebyr, som findes på alle online køb. Størelsen på gebyret afhænger af, hvilken type betalingskort du har.

 

Når du bestiller varer i vores webshop, vil der blive foretaget kontrol om kortnummer og udløbsdato er korrekt. Hvis ikke det er korrekt, og NETS ikke kan accepterer det, vil du straks få en fejlmeddelelse på skærmen. Hvis det er en indtastningsfejl, kan du blot korrigere fejlen og forsøge igen. Udover at oplyse dit kortnummer og kortets udløbsdato, så skal du også oplyse betalingskortets kontrolcifre (3 stk.). De står på bagsiden af dit kort i underskriftsfeltet. Der står først et 4-cifret tal - herefter står de 3 kontrolcifre.

 

Ved betaling med dankort og VISA/Dankort hæver vi først beløbet på din konto, når visender varerne til dig. Hvis ikke det lykkes for dig at få din betaling gennemført, kan du kontakte os pr. tlf.98881600 eller e-mail info@faarup.dk.

 

Vores internetudbyder anvender en såkaldt PSIP Gateway Server, der er certificeret afNothern European Transaction Services (NETS). Systemet benytter en 40 bit krypteringsnøgle fra VeriSignT, der sikrer forbindelsen fra webhotellet til PSIPGatewayen ved vores internetudbyder og derfra videre til NETS. Dette sikrer, at dinekortdata beskyttes maksimalt.

 

Såfremt du har spørgsmål til fremgangsmåden, er du velkommen til at maile til info@faarup.dk. Du kan finde flere informationer om betaling via Internet ved at besøge NETS' hjemmeside www.nets.eu/dk

 

DINE OPLYSNINGER

Når du handler hos os, bruger vi kun din e-mailadresse til at sende en ordrebekræftelse samt til øvrig kommunikation mellem dig og os. Vi videresælger ikke dine personlige adresseoplysninger.

 

Når du bevæger dig rundt i vores shop, efterlader du oplysninger om dit IP-nummer, og de sider du har kigget på, samt hvornår du har kigget. Se vores generelle cookiepolitik her.

 

Ved køb af sæsonkort vil navn- og adresseoplysninger, fødselsdato samt billede bliveopbevaret, således at vi kan foretage gentegnelse af sæsonkortet uden unødig besvær for dig. Vi vil på intet tidspunkt videregive disse oplysninger til 3. part. Derfor kan du trygt foretage din bestilling af sæsonkort via vores webshop.

 

Når du handler i vores webshop, skal du indtaste følgende oplysninger: navn, adresse, postnummer, by, telefonnummer, fødselsdato og e-mail samt navn og adresse på den eller de personer, som sæsonkortet skal udstedes til.

 

 

FORTRYDELSE

Du kan altid* fortryde dit køb og få pengene retur, så længe du endnu ikke har benyttet billet og/eller sæsonkort. *Fortrydelsesretten gælder dog ikke ved køb af datospecifikke billetter.  

 

Det kræver blot, at du inden 14 dage fra bestillingen returnerer varen med besked om, at du ønsker at annullere din bestilling, og at du ikke ønsker at benytte det. Vi vil herefter tilbageføre det indbetalte beløb til din konto. Hvis du ønsker at fortryde dit køb, skal du kontakte os pr. tlf.96881600 eller e-mail info@faarup.dk.