DE STØRSTE OPLEVELSER ER DEM, VI HAR SAMMEN

I Fårup Sommerland er vi ikke i tvivl om, at de største oplevelser er dem vi har sammen. Og Fårup er intet mindre end et eldorado af vilde, morsomme, rolige og hyggelige aktiviteter, som kan samle hele familien eller vennekredsen. 

Med mere end 60 forlystelser for hele familien, Danmarks største badeland samt koncerter og events for store og små, er der mulighed for en masse fælles oplevelser. Det er desuden ganske gratis at grille sin medbragte mad på vores Weber grillplads. 

Køb billet eller sæsonkort

Når entreén først er betalt, kan du slå dig løs i alle vores forlystelser, der giver fantastiske oplevelser for hele familien. 

Du kan også købe et sæsonkort og besøge Fårup lige så ofte, du har lyst. Køb sæsonkort

 

Forlystelser for store og små

Skoven byder på oplevelser for hele familien. De yngre kan fx snuppe en tur i Egerntårnet, hvor man bliver løftet op til trætoppens krone og med frit fald suser mod jorden. For de større og fartglade er der hæsblæsende rutsjebaner med masser af fart over feltet. Rutsjebanen Orkanen kører – som den eneste i Norden – både over og UNDER vandet! Det er også muligt at prøve Danmarks vildeste acceleration i rutsjebanen Lynet, som bliver skudt af sted fra 0 til 80 km/t på bare to sekunder.  

Vær aktiv - på land og i vand 

I Fårup kan du også være aktiv med fx hesteridning, kanofart, skydning, hoppepuder, talrige trampoliner, klatrestativer eller en tur på den kæmpe legeplads. Ikke mindst kan du kaste dig i bølgernes brus i Aquaparken, som er Danmarks største vandland. Som noget nyt er vandet i Bølgebassinet nu opvarmet til 27 grader. Se listen over alle vores mange sjove forlystelser.

Overnat i Danmarks sjoveste skov

Giv familien en ekstraordinær fælles oplevelse - og overnat midt i skoven. Hotel Fårup er et 4-stjernet familiehotel med skovstemning og hygge. Fra hotellet er der udsigt til de store attraktioner i parken - der bare venter på dig!