Overnatning nær Fårup Sommerland

Vil du gøre udflugten til Fårup til en lille ferie? Der er et hav af oplevelser i og omkring Fårup. Derfor kan du også sagtens bruge et par dage, en uge eller måske endda længere tid på at bade, køre i rutsjebaner, spise is, slikke sol og bare nyde de dejlige, nordjyske strande.

Sov tæt på de sjove forlystelser

Hvis du alligevel er på udkig efter overnatning nær Fårup Sommerland, tilbyder vi også mulighed for at sove så tæt på vores forlystelser som muligt. Du kan bo midt inde i Fårup Sommerland på Hotel Fårup, der er vores 4-stjernede familiehotel.


Når du overnatter på hotellet, får du adgang inden alle andre til udvalgte forlystelser i en halv time, før parken åbner. Du får dermed eksklusive fordele, når du overnatter i Fårup Sommerland frem for nogle af de nærliggende overnatningsmuligheder.  

 

Hotel Fårup i Nordjylland-ferie med børn

 

Spændende oplevelser hver dag

Det er ikke altid, du kan nå alle forlystelserne i Fårup Sommerland på én dag. Uanset om du overnatter i én eller flere dage nær Fårup Sommerland eller inde i parken, har du mulighed for at købe en ”Næstedagsbillet”. Billetten giver adgang til at prøve alle de ting, du ikke nåede dagen før – men det er selvfølgelig også helt i orden, hvis du vil prøve de samme forlystelser igen.

Hurtigt, nemt og bekvemt

Hvis du allerede har booket en overnatning nær Fårup Sommerland, er det en god idé, at du køber din entrébillet til Fårup online. Når du køber en datospecifik entrébillet, kan du nemlig spare op til 10 %.

Du kan købe din entrébillet til Fårup Sommerland her.