Souvenir

I Fårup Sommerland skaber vi gode minder, som du og din familie kan tage med hjem og huske tilbage på med et stort smil. Men det er også altid rart at have et mere håndgribeligt minde med hjem fra dagen, og sådan nogle finder du en hel skov af i vores souvenirbutikker!

 

Coca Cola Store

Coca Cola butikken er fyldt med masser af spændende Coca Cola merchandise - bl.a. t-shirts, højtalere, køleskabe, originale retrokasser og meget mere. Kom og gå på opdagelse i den spændende butik. Nyhed i butikken! Prøv frozen Coca Cola og Fanta 

 

Souvenir Vest

I den store souvenirbutik ved indgangen finder du alle de traditionelle Fårup-souvenirers og børnenes favoritter, bl.a. sværd formet som grene eller lyn, vores farverige Fårup t-shirts samt alle vores rutchebane-souveniers. Butikken tilbyder ligeledes gaveartikler, smarte t-shirts og legetøj.

  • Diadora: I Souvenir Vest finder du en masse lækkert sports- og fritidstøj fra det italienske mærke Diadora. Her er bl.a. t-shirts, veste, sweatshirts og sko.
  • Wolf Camper: I Souvenir Vest finder du også vores Wolf Camper butik. Butikken er fyldt med friluftsudstyr af høj kvalitet.

 

Skattekisten

Skattekisten er en kombineret souvenir- og isbutik med et bredt udvalg af alt fra piratsouvenirs til friskbagte vafler. Mmm…! Du kan både side indenfor ved de lange borde og udenfor i den dejlige, danske sommersol - og når du slet ikke kan sidde stille længere, er der masser af aktiviteter lige ved hånden. Skattekisten ligger nemlig ved starten af både Skattejagten og Rævens Hule.

 

4D-butikken /Café Guldgraveren

Ved 4D-biografen finder du butik og café. I butikken kan du blandt andet købe forskellige souvenirs og slik - prøv fx den kæmpe M&M's automat. Det er også her i butikken, du får smeltet dit guld om til en splinterny guldmedalje eller sherifstjerne, hvis du har været heldig i Guldgraveriet udenfor. I Café Guldgraveren kan du nyde en lækker økologisk kaffe samt kage. 

 

Souvenir Aqua

Hvis du er kommet til Fårup Sommerland uden dit badetøj og pludselig får lyst til en dukkert, er den lille souvenirbutik ved Aquaparken din redning. Her finder du nemlig badebukser, badedragter, bikinier, svømmebriller, håndklæder og meget, meget mere. Klar, parat, plask!