Planlæg dit besøg i parken

Lad os hjælpe dig, så dit besøg i Fårup Sommerland bliver endnu sjovere! Vidste du, at du med Fårups smarte app kan se ventetiden på de store forlystelser og få et kort over forlystelsesparken direkte ned på din mobil? Der er gratis Wi-FI i hele parken, og i højsæsonen er der normalt færrest gæster i parken mandag, fredag og søndag.

 

Find vej til Fårup Sommerland

Har du brug for hjælp til at finde vej til Fårup Sommerland, har vi lavet kørselsvejledninger, som kan være en stor hjælp for gæster, som eksempelvis kommer langvejs fra. Har du ikke bil, er der også gode muligheder for at komme med offentlig transport til Fårup Sommerland

 

Spisning i parken

Der er mange gode muligheder for spisning i parken - hvad enten du ønsker at medbringe din egen mad eller prøve en af parkens mange velsmagende spisesteder. I Fårup Sommerland ved vi, at sjove aktiviteter og gode oplevelser giver en bedre appetit, og vi har derfor mange gode alternativer inden for mad og drikke i parken.

 

Køb slik og is eller tag en souvenir med hjem

Vi har et spændende udvalg af forskellige butikker i Fårup Sommerland - både hvis du har behov for at købe noget lækkert at spise som is og slik, eller hvis du leder efter en souvenir til at tage med hjem. 

 

Overnatningsmuligheder ved Fårup Sommerland

Der er gode overnatningsmuligheder, hvis du skal på ferie i Nordjylland - både i selve parken eller i nogle af nærområderne. I 2016 åbnede Hotel Fårup, der er et 4-stjernet hotel med en placering midt i parken. Hotel Fårup er et dejligt familiehotel, hvor det gennemgående skovtema, som du kender fra Fårup Sommerland, går igen. Book en familieferie på Hotel Fårup online allerede i dag. 

 

 

Familie på tæppe-gratis udendørs aktivitet

 

Du kan finde mange flere uddybende informationer ved at klikke dig videre ude i menuen til venstre.