Saltum Strand

Book ophold

Bo i luksushytte på Saltum Strand Camping med bad og toilet. Hytterne består af et køkken/opholdsstue med mulighed for opredning til 2 personer på sovesofa, badeværelse med bruser, 1 soveværelse med dobbeltseng samt 1 hems med 2 sovepladser. 

Luksus feriehytte ved Saltum Strand camping-Nordjylland         Hems med træppe-luksushytte-familieferie-overnatning 

spisebord og stole i luksushytte-overnatning-Fårup Sommerland         køkken med miniovn og håndvask-camping i Nordjylland

Hytten er bygget i 2007, så alt fremstår i flot stand. Den er desuden udstyret med bl.a. køleskab, kaffemaskine, ovn og TV med DVD.

 

Naturskønne områder
Pladsen ligger ved Vesterhavet ved Danmarks dejligste og bredeste badestrand. Saltum Strand ligger i forlængelse af Blokhus Strand, og stranden er kendt for at være særdeles familievenlig og for det fine, rene sand.

Tæt på pladsen kan I desuden finde området Lille Norge, som er et af Danmarks smukkeste naturområder. "Lille Norge" er et fredet område ved klitplantage og tæt på havet. Her er rig mulighed for lange vandreture, hvor I kan nyde udsigten over Jammerbugten fra de mange gode udsigtspunkter.

 

Plads til både aktivitet og afslapning
Saltum Strand Camping er det perfekte feriested for hele familien. Her kan I tanke op med energi. Området indbyder til masser af aktiviteter, såsom løb, cykelture, mountainbike og hesteridning. Der er mulighed for at leje helt nyindkøbte mountainbikes, og I kan efter aftale få en guidet tur i området af Saltum Trim. I kan også prøve kræfter med Zumba Fitness på pladsen eller deltage på en af de mange fællesløbeture.

familie på cykeltur-aktiv ferie-udendørsaktivitet       Snobrød over bål på aktivitetspladsen-Fårup Sommerland

Men der er også masser af plads til afslapning. Pladsen har mange områder, der ligger i læ for vinden, flere legepladser for børnene, solopvarmet swimmingpool samt en god butik at handle i. Saltum Strand Camping har en af Danmarks lækreste badefacilitetsbygninger, med store familierum og en separat børneafdeling med pusleplads, børnebrus og børnebadekar.

 
I skal selv huske at medbringe:
- sengelinned
- håndklæder
- viskestykker
- karklude
- opvaskemiddel og sæbe
- toiletpapir
- køkkenrulle

Slutrengøringen er inklusiv denne pakke - men den daglige rengøring skal I selv klare.

 

Følgende er ikke inkluderet i dette tilbud
- Campingpas kr. 110,- pr. familie. Kan købes på campingspladsen ved ankomst.

-NB: Check ind senest kl. 22:30

 

OBS: Du kan kun booke dette ophold, hvis du overnatter i mindst to nætter

 

Saltum Strand Camping

Saltum Strandvej 141, 9493 Saltum

Tel. 98 88 11 59

E-mail: info@saltumstrand.dk

Hjemmeside: http://www.saltumstrand.dk

 

Afstand til Fårup Sommerland:

3,5 km

Book ophold