Hold miniferie i Danmark

Længes I efter tid til sjove oplevelser, hygge og afslapning? Så tag børnene med på miniferie i det danske landskab og glem alt om valuta, pas, forsikringer og sydlandsk parlør.

 

Fårup Sommerland er som skabt til en hyggelig miniferie med familien, hvor I kan bruge en enkelt eller flere dage på at gå på opdagelse i forlystelsesparkens mange aktiviteter. Hop på trampolin, tag en sejltur i vandcyklerne, få en ridetur på en af de søde ponyer, boltre jer i det store udendørs vandland, spis frokost i hyggelige omgivelser, tag en tur i trærutsjebanen og for dem, der ikke kan få adrenalin nok, er en tur i Lynet eller Orkanen det helt rette.

 

Forlæng weekenden med en miniferie

En ferie behøver ikke foregå flere tusind kilometer væk og vare mindst en uge.

Fordelen ved en kort ferie er, at det giver en tiltrængt pause fra hverdagen. I sparer både tid og penge på at holde en miniferie i Danmark, og det er derfor mere overskueligt, særligt for børnefamilien.

 

Tag et par dage fri eller forlæng weekenden med et par overnatninger i de nordjyske badebyer. Overnat eksempelvis i Blokhus, Lønstrup eller Skagen, hvor der er rig mulighed for at opleve flotte naturlandskaber og finde sjove begivenheder. Find ud af, hvor I skal overnatte på miniferien i Nordjylland.

 

Forbered hvad I skal se

God forberedelse inden ferien sikrer jer, at I får det hele med på kort tid. Der er nemlig meget at opleve i Danmarks sjoveste skov. I kan planlægge jeres besøg i parken ned til mindste detalje, lige fra hvilke forlystelser I bare skal prøve, hvornår der er mindst kø ved dem og på hvilken restaurant, jeres favoritmad er på menuen. Forkæl børnene med en miniferie, de sent vil glemme, i Fårup Sommerland.