Skønne hoteller i Nordjylland

Tag et komfortabelt hotelophold i Nordjylland, når I besøger Fårup Sommerland. Når det skal være nemt, så er overnatning på hotel at foretrække, da her er sørget for det meste. Her kan I være magelige og slippe for at rede seng og gøre rent. Morgenmad behøver I heller ikke tænke på, da det enten er inkluderet i opholdet eller let kan vælges til.

 

Find hotellerne i Nordjylland her på bookingsiden, hvor I nemt kan bestille overnatning tæt på Fårup Sommerland og mange andre turistattraktioner. Rønnes Hotel, Hotel Søparken, Cabinn eller First Hotel Europa er gode hoteller, som tilgodeser børnefamiliens behov. Når I bestiller sommerferie via bookingportalen er det inklusiv billetter til Fårup Sommerland – I vælger selv, hvor mange dage I vil bruge i selve forlystelsesparken.

 

Få gode oplevelser med hjem fra Nordjylland

Hotellerne i Nordjylland ligger i kort afstand til seværdigheder, så der er rig mulighed for at få forskellige oplevelser med hjem. Hvad enten I er til kilometerlange hvide sandstrande, aktive oplevelser, museumsbesøg eller byliv og shopping, så finder I et hotel tæt ved.  

 

Måske vil I gerne lave noget aktivt sammen, slappe af på stranden, besøge skovene eller holde picnic i det fri. Læs vores ferietips, der giver gode ideer til familieudflugter i det nordjyske. Der finder I også fif til at holde en billig ferie med jeres børn.

 

Bo midt i Fårup Sommerland

Hotel Fårup kan du bo inde blandt alle herlighederne i Fårup Sommerland. Her kommer I helt tæt på forlystelserne og den hyggelige skov. Når I overnatter på Hotel Fårup, kan I dedikere hvert minut til nye oplevelser og hyggelige stunder med familien.