Hyggelige feriehytter i Danmark

Bo i en feriehytte, når I besøger Fårup Sommerland. Det er hyggeligt og det er en god måde at samle familien på i flotte naturomgivelser. Langs Jammerbugten finder I forskellige muligheder for at leje en hytte, der passer til jeres behov. På listen over overnatningsmuligheder kan I se alle de steder, hvor det er muligt at bo i hytte på jeres ophold.

 

Bo i hytte på campingpladsen

Ønsker I at opleve campinglivet, men gider I ikke besværet med at slå telt op og stille campingvogn an, så er der heldigvis en nemmere og mere komfortabel mulighed for at overnatte på campingpladsen. I vil stadig opleve lejrstemning, dog uden at få kolde tæer om natten og pløkker der driller.

 

Når I overnatter i hytte er det kompromiset mellem camping og sommerhus. Det særlige ved at bo i en hytte er, at det er luksuscamping. I får stort set det samme som i et sommerhus, bare på færre kvadratmeter, som selvfølgelig gør prisen mindre. Der er allerede sørget for dyner og puder, der er køkkenudstyr og TV og I har mulighed for at have eget toilet. I kan parkere bilen lige uden for døren, hvilket gør det bekvemt at komme til og fra hytten.

 

Magter I ikke rengøringen, kan I de fleste steder bestille og betale for en slutrengøring. Nemmere bliver det ikke. Bestil jeres feriehytte hos Blokhus By Camping, Rødhus Klit Camping eller Klim Strand her på bookingsiden.

 

Hvad kan I lave i hytten?

Børn elsker at bo i små hytter, hvor familien kommer hinanden ved. Det giver tid til gode historier og et ekstra slag ludo, som måske er forsømt i hverdagen. Bare det at sove i køjeseng, synes børnene ofte, er en stor fornøjelse.

 

Når I bor i hytte, har I mulighed for selv at lave mad, da I har de mest nødvendige køkkenredskaber lige ved hånden. Det er både hyggeligt og billigere end at spise ude hver aften på ferien. De fleste hytter er desuden udstyret med egen solterrasse og campingpladsens faciliteter kan naturligvis frit benyttes. Børnene kan derfor nemt finde aktiviteter og legekammerater på områdets legepladser.