Nordjyllands bedste vært

Marie er kåret til Nordjyllands bedste vært. Her kan du læse den historie som gav hende den flotte titel :)

Historien lyder:
Jeg gik fra isbutikkens toiletter efter endt aftenrengøring, og ved legepladsen møder jeg en frygtelig ulykkelig Emil og hans mor. Emils mor spørger helt panisk: "Hvornår lukker Ørnen?", og jeg må desværre konstatere at 'Falken' lukker om 3 min, hvormed Emil stikker i endnu højere gråd og udbryder: "Nu er det 2. år i træk, at jeg ikke får prøvet den". Jeg kan se, at en ellers vellykket dag i Fårup er spoleret, så jeg siger at, det bliver vi vist nødt til at gøre noget ved. Jeg løber derfor ind i butikken ved Rafting og ringer op til Jens Georg i Falken. Han lover venligt at forsøge at holde åbnet 5 min ekstra, men så skal vi også skynde os.

 

Emil og jeg løber derfor, alt hvad vi kan mod Falken. Jeg med favnen fuld af Emils sko og de bamser, som han har vundet i Games tidligere, og Emil som stakåndet prøver at følge med. Han fremstammer ved Slush Ice, at han har astma, så han ikke kan løbe hurtigere. Vi sænker derfor tempoet lidt og møder heldigvis Thomas M. nede ved Ny Sø. Han bliver hurtig sat ind i dilemmaet og løber i forvejen op til Jens Georg for at holde ham hen.

 

Emil og jeg løber, alt hvad vi kan, og når gennem nødudgangen op på perronen ligesom Falken kommer ind. Der helt fyldt på nær en enkelt plads, hvor Emil hopper ind, og de bliver til stor jubel sendt af sted på endnu en ekstra tur. Da de kommer ind igen smiler Emil over hele ansigtet. Der bliver råbt om ekstra tur, og jeg spørger Emil, om han har lyst til endnu en tur. Han svarer "Ja", og til stor jubel for de øvrige gæster kører de af sted råbende Emils navn i kor. Så Emils dag bliver i særdeleshed reddet, og han bliver tilmed dagens helt.

 

Min dag sluttede med et stort smil på læben og flere gode oplevelser, da jeg gik og afryddede i Spisekammeret. Jeg fik fortalt en lille pige der spiste pasta kødsovs af vores pindsvine-børnetallerken, at jeg i morges havde fundet et stort pindsvin ude på toilettet, som var så uheldig at det var blevet lukket inde. Hele familien lyttede med store øjne og glæden blev ekstra stor, da jeg tilføjede, at hun måtte tage tallerkenen med hjem, så hun altid kunne huske Fårup og pindsvinet"

 

Vi er super stolte af at have så dygtige medarbejdere her i Fårup - og sender et KÆMPE tillykke med titlen til Marie :)