Sæson 2017

 

Maria Gammelgaard: "Alle var enormt smilende, imødekommende og meget "børnevenlige!"

Vores absolut bedste oplevelse i Fårup Sommerland var den helt ubeskriveligt gode service, vi blev mødt med blandt alle de ansatte, vi havde kontakt med. Alle var enormt smilende, imødekommende og meget "børnevenlige"! Det var en fantastisk fornøjelse at være vidne til. 


Aktiviteterne i sommerlandet er, i vores optik, den perfekte blanding af "gammeldags" sommerlands-aktiviteter med hoppepuder, trampoliner, legepladser, hesteridning og tarzanbane i fint samspil med moderne adrenalin forlystelser, samt det flotteste og mest gennemførte vandland! Maden i restaurant, Spisekammerets Steak House, var rigelig, varm, veltilberedt og af en god kvalitet til en meget overkommelig pris! 


Og sidst men ikke mindst skal Fårup Sommerland roses for, hvor rent og velholdt hele parken var. Vi havde en fantastisk dag trods skybrud, lyn og torden! Tak for en fantastisk dag - vi kommer meget gerne igen!

 

Tanja Bolander: "Alle var godt trætte da vi kom hjem"

Som årlig tradition, at tage i Fårup, elsker vi parken for alt hvad I kan tilbyde at forlystelser, hyggekroge, glade og smilende medarbejdere - uanset vejret. At have evnen til at ansætte medarbejdere med god humoristisk sans er en fantastisk ting! Det gør lige det sidste for at fuldende oplevelsen!

Vi havde en dejlig dag i går, fra åben til luk - og alle var godt trætte da vi kom hjem. Vi ses til næste år.

 

Lis Dorit Pedersen: "Alt var bare perfekt"

Vi var 21 personer som holdt min mands 70 års fødselsdag i Fårup Sommerland, og så havde vi en overnatning på hotellet. Alt var bare perfekt; værelserne, buffeten om aftenen og morgenbuffeten og hele personalet var super søde og venlige. Kan varmt anbefales! Mange tak til jer - alle knus fra os alle😃

 

Ane Aalund Linnet:"Forlystelserne var sjove og fulde af fart og latter"

Vi besøgte parken for 4 år siden og var helt vilde med både forlystelser og især de helt vildt søde ansatte. Da vi skulle besøge parken igår, var jeg faktisk ret spændt på, om den kunne leve op til vores skyhøje forventninger efter sidste besøg. Det kunne Fårup Sommerland - forlystelserne var sjove og fulde af fart og latter - men det der gør oplevelse så vild er de ansatte. De er så smilende, hjælpsomme og ægte. De laver klappelege ved lange køer, puster sæbebobler og laver sjov med ungerne.

Det er bare den bedste opturs-oplevelse at møde de ansatte i forlystelsesparken - wuhuuu og bølge for dem!