Sæson 2012

Amalie: »I er eliten!«

Jeg har besøgt jeres park for anden gang i mit liv i fredags og vil hermed gerne give min ubetingede ros til jeres forlystelsespark. I har skabt alle forudsætninger for en fantastisk dag med børnene.

I kan i særdeleshed være stolte af jeres personale. Aldrig har jeg oplevet sådan en glæde og imødekommenhed fra personale i en park. Man fornemmede klart, at de er glade for deres arbejde. Og I bør vide, at denne ros kommer fra en person med bredt kendskab til jeres branche.

Der er ingen forlystelsespark, min familie og jeg ikke har besøgt flere gange. I er eliten! Tak for en skøn dag og respekt herfra. Mvh. Amalie & familie

»I kan i særdeleshed være stolte af jeres personale. Aldrig har jeg oplevet sådan en glæde og imødekommenhed fra personale i en park. Man fornemmede klart, at de er glade for deres arbejde,« skriver  Amalie

 

 

Stein: »Dette er vår beste ferie park noensinne«

Dette er vår beste ferie park noensinne, etter å ha reist mye i hele verden. Takk for en utrolig opplevelse. Dere har et fantastisk personale, i en utrolig godt vedlikeholdt park.

Vi kommer garantert tilbake når vi finner et godt overnattingssted i nærheten (ala' Lalandia/Billund). Hilsen Stein fra Norge

»Dette er vår beste ferie park noensinne, etter å ha reist mye i hele verden. Takk for en utrolig opplevelse. Dere har et fantastisk personale, i en utrolig godt vedlikeholdt park,« skriver Stein.

 

 

Kirsten: »Dejligt at se alle de unge mennesker, som I har ansat«

Hej Fårup Sommerland. Vi var på besøg hos jer i mandags sammen med vores 2 børnebørn på 8 og 10 år. Vi havde en rigtig dejlig dag. Det var så dejligt at se alle de unge mennesker, som I har ansat. De var så venlige, smilende og hjælpsomme. Det er en meget stor del af, at det var en dejlig dag.

Også dejligt at gå rundt i en park, som er så ren og velholdt som Fårup Sommerland. Mange ros til jer alle. Mange sommerhilsener Kirsten

»Det var så dejligt at se alle de unge mennesker, som I har ansat. De var så venlige, smilende og hjælpsomme. Det er en meget stor del af, at det var en dejlig dag,« skriver Kirsten.

 

 

Hans: »Dere har en fornøyelsespark og et crew dere kan være stolt av«

Hei Fårup Sommerland! I fjor var vi på besøk hos dere i en uke. Vi hadde noen flotte dager og bestemte oss for å reise til Fårup igjen. Etter 7 dager i parken også i år var vi like fornøyd som i fjor.

Over alt møtte vi blide, hjelpsomme og hyggelige mennesker med Fårups røde uniform. Vi har bare positive inntrykk fra parken deres og har allerede bestemt oss for å komme tilbake neste sommer.  Vi har også anbefalt Fårup til flere av våre bekjente. Dere har en fornøyelsespark og et crew dere kan være stolt av! Hilsen Hans og familie

»Over alt møtte vi blide, hjelpsomme og hyggelige mennesker med Fårups røde uniform. Vi har bare positive inntrykk fra parken deres og har allerede bestemt oss for å komme tilbake neste sommer,« skriver Hans.

 

 

Dorthe: »Har kun mødt super venlige Fårupmedarbejdere«

Har netop været i Fårup i dag. Har kun mødt super venlige Fårupmedarbejdere lige fra pigen i Informationen, som lavede vores sæsonkort, den søde fyr i det store hvide telt, som solgte os tallerkner. Medarbejdere på toget, som vinkede og smilede til vores børn. En sød ældre dame i børnetivoli, som tog sig tid til at snakke med vores datter. En venlig ældre herre i rafting, en meget sød ung pige i isbutikken ved udgangen som satte prikken over i'et med sit venlige smil, service og tålmodighed.

Tak:) Vi er glade for at have købt sæsonkort og håber på ligeså gode dage sommeren igennem :)

»Har kun mødt super venlige Fårupmedarbejdere lige fra pigen i Informationen, som lavede vores sæsonkort, den søde fyr i det store hvide telt, som solgte os tallerkner. Medarbejdere på toget, som vinkede og smilede til vores børn. En sød ældre dame i børnetivoli, som tog sig tid til at snakke med vores datter. En venlig ældre herre i rafting, en meget sød ung pige i isbutikken ved udgangen som satte prikken over i'et med sit venlige smil, service og tålmodighed,« skriver Dorthe.

 

 

Anita og Julie: »En god og professionel håndtering«

Hej. Jeg vil gerne komme med en STOR ros og kompliment til Fårup. Min datter og jeg har købt årskort og var i parken i går. Vi havde en helt fantastisk dag. Der var smil og hyggesnak fra alt personale, som virkelig fik os til at føle sig hjemme. Især Henrik fra 4D-bioen fik virkelig smilet frem.

Min datter var i luftgyngerne, da den pludselig gik i stå, og hun blev faktisk noget forskrækket, men igen var den unge mand rigtig sød til at sige, at han kigger på det med det samme, og lidt senere fortalte han, at han snart ville få hjælp, til at få det løst. En rigtig god og professionel måde det blev håndteret på. Vi glæder os rigtig meget til at komme i parken resten af sommeren. Mange hilsner fra Anita og Julie

»Min datter var i luftgyngerne, da den pludselig gik i stå, og hun blev faktisk noget forskrækket, men igen var den unge mand rigtig sød til at sige, at han kigger på det med det samme, og lidt senere fortalte han, at han snart ville få hjælp, til at få det løst. En rigtig god og professionel måde det blev håndteret på,« skriver Anita og Julie.

 

 

Jørgen: »Har aldrig fået så mange venlige og søde varme smil«

I forbindelse med Frelsens Hærs udflugt for børnefamilier besøgte vi Fårup Sommerland. Det må undertegnede nok sige var en stor oplevelse. Det er den flotteste oplevelsespark i Europa på højde med Disneyland.

Rent og pænt alle steder. Personalet, de var alle helt enestående - har aldrig fået så mange venlige og søde varme smil nogen steder! Og sikke en buffet. Her manglede ikke noget. Velsmagende og godt!

Det var min første gang i Fårup og bestemt ikke den sidste. Har allerede engageret vennerne. Skulle der mangle noget, var det overnatningsmuligheder. Med venlig hilsen Jørgen

»Rent og pænt alle steder. Personalet, de var alle helt enestående - har aldrig fået så mange venlige og søde varme smil nogen steder! Og sikke en buffet. Her manglede ikke noget. Velsmagende og godt,« skriver Jørgen.

 

 

Jacob: »Respekt for at man ikke bare langede en halvkold pølse over disken«

Vi besøgte Sommerlandet søndag den 29/8 og havde en fantastisk dag fra åbning til lukketid. Alle jeres ansatte er smilende og imødekommende, specielt den yngre dreng der skiftede skraldeposer i parken var serviceminded, høflig og udstrålede arbejdsglæde.

Vi bestilte i kiosken ved Falken nogle franske hotdogs, desværre var pølserne ikke varme nok så de ville være klar i løbet af 5 min. - der gik så lidt mere hvilket også blev undskyldt - men respekt for at man ikke bare langede en halvkold pølse over disken og håbede på at den gik.

Alt i alt en super oplevelse og et personale som mange af landets øvrige forlystelsessteder kan være jer misundelige. Mvh. Jacob

»Alle jeres ansatte er smilende og imødekommende, specielt den yngre dreng der skiftede skraldeposer i parken var serviceminded, høflig og udstrålede arbejdsglæde,« skriver Jacob.