Historien om Fårup Sommerland

En drøm, der tog sin spæde begyndelse i sommeren 1975, da vi første gang slog dørene op til parken med et helt nyt koncept: "Fire kroner, og så er der frit slag hele dagen". Skandinaviens første sommerland var grundlagt, og den nyskabende blanding af klassiske aktiviteter som robåde, trampoliner og heste blev med det samme en stor succes. 

 

Danskerne havde fået et nyt sted at tage på familieudflugt, og den grundidé har vi taget med os videre. Vores gæster kommer nemlig den dag i dag af samme grund, som de gjorde for mere end 40 år siden. De vil have en sjov og oplevelsesrig dag sammen med familien, helt ude i skoven! 

 

For selvom Fårup Sommerland siden har udviklet sig til en moderne forlystelsespark med vildt snurrende karruseller, drønhurtige rutsjebaner og Danmarks største vandland, er vi sikre på, at det stadig er de små øjeblikke, vores gæster tager med sig hjem.

 

De øjeblikke, hvor hele Falken synger med på "Skovsangen". De øjeblikke, hvor en fræk medarbejder pludselig sprøjter vand på lillesøster. Og de øjeblikke, hvor lillebror får sit livs fødselsdagssang af et skrålende Fårupkor. Ja, kort sagt de øjeblikke, hvor smilet slet ikke kan stivne igen.

 

Den atmosfære har vi kun kunnet fastholde, fordi vi hver dag arbejder på at skabe et liv omkring forlystelser som Lynet, Falken og Træstammerne og et samspil mellem vores gæster og medarbejdere.

 

Derfor er vi selvfølgelig også stolte af, at vores service er blevet kåret til verdens 3. bedste af den internationale organisation for forlystelsesparker, IAAPA i både 2010, 2011 og 2015. Parken er desuden som helhed blevet kåret til verdens 3. bedste familiepark af det internationalt anerkendte magasin Amusement Today i både 2010 og 2011 - og i 2011 blev vi endda også kåret som den bedste arbejdsplads for unge i hele Nordjylland af LO's Jobpatrulje. 

Vi har desuden i både 2012 og 2013 vundet prisen som Nordens bedste sommerland. Prisen er uddelt af den svenske internetside Barnsemester.se, og den er baseret på bruger-afstemning. I 2014 vandt vi også to flotte priser; Bedste Forlystelsespark i Danmark (børnibyen.dk) og Danmarks Bedste Sommerland (tv2.dk). I 2015 vandt vi prisen for Verdens 3. bedste service (IAAPA). Vores nyeste anerkendelser er kåringen som Europas 2. bedsteforlystelsespark 3 år i træk - i 2015, 2016 og 2017.

De store skulderklap giver os kun endnu mere lyst til at fortsætte den gode udvikling i de kommende år.

 

Vi glæder os til at se jer i Fårup, et sommerland helt ude i skoven!