Anmeldelser

På denne side kan du danne dig et overblik over Fårups forskellige udnævnelser og priser. Foruden tårnhøje gæstetilfredshed har vi desuden modtaget en stibe kåringer og priser i ind- og udland.

 

Verdens 3. bedste service

Fårup Sommerland kom i 2015 i top 3 i konkurrencen om verdens største pris inden for service i forlystelsesbranchen. Der er tale om IAAPA’s Human Resources Excellence Award 2015. Prisen uddeles årligt af den internationale brancheforening for forlystelser og attraktioner, IAAPA.

 

2. bedste forlystelsespark i Europa

Fårup Sommerland blev i 2015 og 2016 kåret som Europas næstbedste forlystelsespark. Dommerpanelet, der har stået bag kåringen, består af en international jury af europæiske eksperter og det tyske magasin Kirmes & Park Revue.

 

3. bedste rutsjebane

Orkanen er kåret til Europas 3. bedste stål-rutsjebane i 2014. Dommerpanelet, der har stået bag kåringen, består af en international jury af europæiske eksperter og det tyske magasin Kirmes & Park Revue.

 

Bedste forlystelsespark  

Fårup har vundet Børn i Byen prisen 2014, som udelukkende er baseret på brugerafstemning. Der blev i alt afgivet 30.325 stemmer, og vi fik  52,7% af stemmerne i kategorien Bedste forlystelsespark.   

 

Danmarks bedste sommerland

Tv2.dk har i sommeren 2014 testet fem danske sommerlande. Fårup endte som favorit og blev kåret som Danmarks bedste sommerland. Du kan læse hele anmeldelsen her.

"En af Fårup Sommerlands absolut største styrker er deres medarbejdere, der oser af overskud og ser ud som om, de faktisk virkelig godt kan lide at være der."                                  

 

Danmarks sjoveste forlystelse

Ekstra Bladets brugere har i sommeren 2014 kåret den sjoveste forlystelse i Danmark. Vinderen er kåret ud fra en række små film fra 8 udvalgte kandidater. Orkanen vandt med 35,14 %. Du kan læse mere her

 

Tripadvisors udmærkelsescertifikat

I både 2013 og 2014 har vi modtaget Tripadvisors udmærkelscertifikat. Udmærkelsescertifikatet bliver givet til udvalgte indkvarteringssteder, seværdigheder og restauranter, der konsekvent udviser fremragende gæstfrihed.

Du kan se bedømmelserne her.

 

Nordens bedste sommerland

Fårup er både i 2012 og 2013 blevet kåret til Nordens bedste sommerland. Prisen er baseret på brugerafstemninger og afvikles én gang om året af det svenske internetsite - Barnsemester.se.

 

Europas 2. bedste nye rutsjebane

Orkanen er kåret til Europas 2. bedste nye rutsjebane i 2013. Dommerpanelet, der har stået bag kåringen, består af en international jury af europæiske eksperter og det tyske magasin Kirmes & Park Revue.

Du kan læse mere om Orkanen her.

 

Familiepark

Fårup er tre år i træk - 2010, 2011 og 2012 - blevet kåret til verdens 3. bedste forlystelsespark for børnefamilier. Prisen er givet af det amerikanske tidsskrift Amusement Today.