I Fårup med vennerne

I Fårup Sommerland er der masser af vilde og sjove forlystelser. I 2015, 2016 og 2017 blev Fårup således kåret til Europas 2. bedste forlystelsespark. 

Gratis adgang til forlystelser - når entreen er betalt

Køb billet til Fårup, og slå dig løs i alle vores forlystelser, der giver fantastiske oplevelser med vennerne. Alle forlystelser er gratis, når entréen er betalt. 

Over 60 forlystelser i Danmarks sjoveste skov

Skoven byder med over 60 forlystelser på en masse forskellige oplevelser. For de større og fartglade er der hæsblæsende rutsjebaner med masser af fart over feltet. Rutsjebanen Orkanen kører – som den eneste i Norden – både over og UNDER vandet! Det er også muligt at prøve Danmarks vildeste acceleration i rutsjebanen Lynet, som bliver skudt af sted fra 0 til 80 km/t på bare to sekunder. 

Eller hvad med en tur i Falken, Danmarks hurtigste trærutsjebane eller Hvirvelvinden hvor man bliver kastet op og ned fra 19 meters højde, samtidig med at man roterer rundt. Se listen over alle vores mange forlystelser.

Danmarks største vandland

I Fårup finder du også Danmarks største og sjoveste badeland. Er du lidt af en vovehals, så prøv eksempelvis vores to helt vilde vandrutsjebaner; Vandkanonen med frit fald og to loops og Vandfaldet som er en 35 meter lang vandrutsjebane, der kun går én vej: Ned! Prøv også Surf Hill, som sender dig af sted i høj fart ned ad den 120 meter lange bane eller verdens sjoveste vandfald, Wild River, som er til dig, der er vild med spænding.

Elsker du Vesterhavets store bølger, vil du med garanti også elske vores Bølgebassin.  I bølgebassinet i Fårup Sommerland kan du sammen med familien boltre dig i store og små bølger. Som noget nyt er vandet i Bølgebassinet nu opvarmet til 27 grader.

Live koncerter i Fårup

Sommeren byder også på fede live koncerter i Fårup Sommerland. 

  • Oplev Wafande den 13. juli 2018
  • Oplev dobbelt-koncert med Skinz og Bro den 20. juli 2018
  • Oplev Joey Moe den 27. juli 2018

Se oversigt over Fårups fulde eventprogram her.