Løkken Klit Camping

Løkken Klit Camping - tæt på en af Danmarks bedste strande

Få hjælp med booking
+45 98 88 16 00 Book ophold

Løkken Klit Camping

Løkken Klit Camping ligger placeret få hundrede meter fra en af Danmarks bedste badestrande og samtidig byder nærområdet på masser af seværdigheder og aktiviteter for alle.

Afstand til Fårup Sommerland: 11 km

 

Luksus hytte

Tag et lækkert ophold i en luksushytte, der vil danne rammen om en dejlig ferie, hvor oplevelsen af komfort og luksus kombineres med trygge familieomgivelser og spændende børneaktiviteter.  

I luksushytterne kan der overnatte op til seks personer, de er indrettet med radiator, køleskab/fryser, gasblus, eget bad/wc, madrasser og havebord med tilhørende stole. Alt dette giver ideelle betingelser, hvis man gerne vil have fast tag over hovedet og nyde godt af hjemmets bekvemligheder i sin ferie.

Check-in og ud 

  • Check-in fra kl. 14.00
  • Check-ud før kl. 10.00 

Tilvalg

- Leje af sengetøj og håndklæde kr. 75.00 pr. person
- Slutrengøring kan bestilles for 495,- eller gøres selv.

 

Standpladser

I har også mulighed for at booke en standplads og tage jeres eget vogn/telt med og bo på en denne gode campingplads. Campingpladsen er omgivet af store grantræer, som giver de bedste læforhold og samtidig gør det til en meget smuk og indbydende plads. Check-in og ud sker kl. 12.00. 

 

Kabel-tv og trådløs netværk      

Der er også mulighed for at se kabel-tv og for at koble sig på campingpladsens trådløse netværk, så du kan sende de nye feriebilleder hjem, tjekke din e-mail, osv. Der er også god mulighed for at parkere din bil lige opad hytten.

 

Faciliteter

På campingpladsen er alle servicebygninger nye og af høj standard, og rengøring er højt prioriteret. Der er køkkener med alt i udstyr samt inden- og udendørs spisepladser. Der er nye bade/toilet faciliteter med familierum, separat børne- & babyafdeling, handicaptoilet, møntvaskeri og på pladsen findes også en købmandsbutik med et alsidigt udvalg til rimelige priser. Til aktive sportsudfoldelse eller til leg med børnene, så er Løkken Klit Camping det perfekte udgangspunkt for en vellykket ferie!          

 

Ikke inkluderet i pakken
- Campingpas - kr. 110,- pr. familie. Campingpas kan købes på pladsen. Der kræves campingpas for både standplads og hytte.  
- Strøm afregnes efter forbrug kr. 3 pr. kWh

-  Badeland kr. 20,- pr. gang eller kr. 100,- for et ugekort pr. person.


Hjemmeside

http://www.loekkenklit.dk

 

 

IMG_0087.jpg
August 2006_18.jpg
tog-1.jpg
_MG_1367.jpg
Book ophold

Start din booking ved
Løkken Klit Camping

Afstand til Fårup Sommerland:

11 km

Løkken Klit Camping

Løkken Klit Camping, Jørgen Jensensvej 2, 9480 Løkken