Danland Hirtshals

Feriecenter Fyrklit - nyd ferien i skøn natur ved Hirtshals

Få hjælp med booking
+45 98 88 16 00 Book ophold

Lejlighed på Danland i Hirtshals

Direkte havudsigt fra velindrettede lejligheder med fri adgang til spabad, sauna, billard, dart, swimmingpool og badeland med tunnelrutschebane.   

Naturen ved Hirtshals kan tage pusten fra de fleste. Nyd den i fulde drag fra Feriecenter Fyrklit, hvor der er direkte havudsigt fra de fleste lejligheder, eller når I går på opdagelse i det spændende klitlandskab lige udenfor døren.

Afstand til Fårup Sommerland: 48 km 

 

Lejligheden

I bor i dejlige, velindrettede ferielejligheder med fri adgang til alle faciliteter. Ferielejlighederne er 43 m2 og indeholde en opholdsstue med to sovepladser (sovesofa) og et soverum med to sovepladser. Køkkenet er indrettet med køleskab m/lille frostboks, ovn, komfur med emhætte, kaffemaskine og opvaskemaskine. Der er desuden et toilet med bruseniche og en hyggelig terrasse.

I prisen er der inkluderet elforbrug, varme, vandforbrug samt slutrengøring.

  • Check-in fra kl. 15.00
  • Check-ud inden kl. 11.00

Rengøring er inklusive. Dog skal lejligheden efterlades pæn og ryddelig. Opvaskemaskine og skraldestativer skal tømmes.  

 

Medbring selv

Toiletpapir, håndsæbe, håndklæder, viskestykker og karklude, rengørings- og opvaskemidler, opvasketabs, gulvklud, køkkenrulle, skraldeposer og krydderier.

 

Faciliteter på Feriecentret

Indendørs badeland med 37 meter tunnelrutschebane, spa, sauna, bar og restaurant (begrænsede åbningstider), legerum, bordtennis, billard, dart, spillemaskiner, møntvaskeri, gratis internet, kursusfaciliteter. Herudover har feriehotellet et helt hus for sig selv, til alle de mange indendørs aktiviteter, som f.eks. bordtennis, billard, spilleautomater og et kæmpestort legerum.

 

Udenfor finder I en stor, lys swimmingpool med en skøn glasoverdækket solterrasse og et dejligt selvstændigt børnebassin. Af udendørsaktiviteter er der desuden trampolin, hoppepude, mooncarbane, udeskak, legeplads, minigolf, basketballbane, volleyballbane, bordtennis, badmintonbane, tennisbane, petanquebane, crocket, stylter, trimbane, gedefold og grillplads.

 

Praktiske oplysninger

Ved ankomst betales et depositum på 100 kr. pr. bolig. Dette beløb tilbagebetales ved afrejsen, hvis ikke der forekommer mangler eller beskadigelser af boligen.

Der er mulighed for at leje linned for 105 kr. pr. sæt. Endvidere kan I leje barneseng til 95 kr. pr. ophold og barnestol til 95 kr. pr. ophold. Oplyses ved bestilling.

 

Hund

Hund koster 275 kr. at medbringe. Dette skal oplyses ved booking. 

 

Hjemmeside

http://www.danland.dk/feriecenter/Hirtshals

 

 

H0003A14-2.jpg
H0003B12-1_web.jpg
H0003I31-1_web.jpg
H0003I33-1_web.jpg
H0003I30-1_web.jpg
H0003I12-1.jpg (1)
H0003I15-1.jpg (1)
H0003I13-1.jpg (1)
Book ophold

Start din booking ved
Danland Hirtshals

Afstand til Fårup Sommerland:

50 km

Danland Hirtshals

Danland Hirtshals, Kystvejen 10, 9850 Hirtshals