Danland Blokhus

Nyd sommeren i Vestkystens kendteste ferieby Blokhus.

Få hjælp med booking
+45 98 88 16 00 Book ophold

Lejlighed på Danland i Blokhus

Ferielejligheder med altan eller terrasse. Subtropisk badeland, fitness & wellness. Sand, vand og klitter - lige udenfor døren. Feriens højdepunkt er det subtropiske badeland. Her kan I boltre jer i bølgerne, uanset hvad vejrguderne byder på. Mærk suset på den store vandrutschebane, svøm nogle baner i motionsbassinet eller slap af i spa-poolen, saunaen eller i poolbaren.   

 

Ferieboligens indhold

Ferieboligen består af en opholdsstue (to dobbeltopredninger), et soverum med to senge, elkomfur, ovn, køleskab med frostboks, emhætte, kaffemaskine, opvasker, bruser, wc, køkkenservice samt dyner og puder. Rengøring er inklusive, dog skal boligen forlades i ryddelig stand, fx skal opvasker og skraldestativer være tømte. 

Strøm afregnes på stedet efter forbrug. 2,80 kr. per kilowatt.  

  

Medbring selv 

Toiletpapir, håndsæbe, håndklæder, viskestykker og karklude, rengørings- og opvaskemidler, opvasketabs, gulvklud, køkkenrulle, skraldeposer og krydderier.   

 

Området

Nyd sommeren i Vestkystens kendteste ferieby Blokhus. Gå på strøgtur med fortovscafeer og sommerbutikker og oplev byens herlige restauranter. Blokhus er mindst lige så attraktiv uden for sommerperioden, når bladene falder, og byen gearer ned til et roligere tempo, hvor der bliver bedre plads i butikkerne og i de hyggelige restauranter og cafeer.       

Lige uden for feriecentret strækker Nordeuropas bedste badestrand sig fra Rødhus i syd til Løkken i nord. Fra feriecentret kan I nyde en fantastisk udsigt ud over det imponerende hav. Bag klitrækken ligger et pragtfuldt plantagelandskab, der er som skabt til familiens traveture.

Afstand til Fårup Sommerland: 6 km i bil. Der går bus (nr. 200) fra Blokhus til Fårup Sommerland. 

 

Check-in og ud

  • Check-in fra kl. 15.00
  • Check-ud før kl. 11.00   

Kontakt feriecenteret ved ankomst udenfor åbningstid.  

 

Husdyr

Husdyr koster 275 kr. at medbringe.

 

Hjemmeside

http://www.danland.dk/feriecenter/blokhus

 

 

Børn leger i klitterne - udendørsaktivitet - Fårup Sommerland
H0001C4-1.jpg
H0001A17-1.jpg
H0001I58-1.jpg
H0001I54-1.jpg
H0001A10-1.jpg
H0001A18-1.jpg
H0001A20-1_1200.jpg
Book ophold

Start din booking ved
Danland Blokhus

Afstand til Fårup Sommerland:

5 km

Danland Blokhus

Danland Blokhus, Høkervej 5, 9492 Blokhus