FAQ på Hotel Fårup

Hvis du ikke har modtaget din bekræftelse pr. mail inden for to timer, så vær opmærksom på, at den måske er havnet i uønsket/spam mail. Hvis du ikke kan finde den der, bedes du kontakte vores bookingafdeling på tlf.: +45 9673 9207, så er vi klar til at hjælpe dig.

Der kan kun bookes overnatning på Hotel Fårup uden billetter til Fårup Sommerland, hvis I i forvejen har sæsonkort. Ved booking af overnatning med sæsonkort bedes I kontakte vores bookingafdeling på tlf.: +45 96 73 92 07. 
Ophold på Hotel Fårup kan ikke kombineres med andre typer billetter end dem, der sælges via hotellet.

Når I overnatter på Hotel Fårup, har I fri entre til Fårup Sommerland. Det vil sige, at overnatter I en nat på hotellet har I adgang til Fårup Sommerland både på ankomst- og afrejsedag. I er velkommen til på ankomstdagen at bruge parken allerede fra kl. 10:00 og igen på afrejsedagen til parken lukker. Bor I på hotellet to nætter har I tre dages fuld entre med i prisen.

Check ind på Hotel Fårup kan ske fra kl. 14.00 på ankomstdagen. I er selvfølgelig velkommen allerede fra kl. 10, hvor Fårup Sommerland åbner. Der er mulighed for parkering udenfor hotellet. Derudover kan jeres bagage opbevares på hotellet.
Check ud fra hotellet skal ske på afrejsedagen senest kl. 10.00. Bagage kan opbevares på hotellet.

Ja, der er mulighed for bagage-opbevaring på hotellet i et aflåst kuffertrum. I skal blot henvende jer i receptionen.

Det er gratis at parkere på Hotel Fårup - såvel som i parken. Ved hotellet er der også mulighed for at oplade sin el-bil.

Ja, der er handicapvenlige værelser på hotellet. For øvrig information og booking af et handicapværelse bedes du ringe til vores bookingafdeling på tlf.: +45 9673 9207.
På Hotel Fårup er der let tilgængelighed for kørestolbrugere. Der er elevator til 1. sal, og ubesværet tilgang til og fra p-pladsen samt parken.
Du finder alle relevante informationer om særlige forhold for handicappede her.

Ja, det er muligt at booke et allergivenligt værelse på hotellet. Med et allergivenligt værelse sikrer vi en allergivenlig rengøring samt allergivenlige dyner og puder. Ved booking af et allergivenligt værelse, tillægges et gebyr på kr. 350,- pr. ophold.
Hvis du ønsker at booke et allergivenligt værelse, bedes du kontakte vores bookingafdeling på tlf.: +45 96 73 92 07

Du kan se parkens åbningstider ved at klikke her. Du skal være opmærksom på, at parken kan være lukket på nogle af hotellets åbningsdage.

Jeres hund er mere end velkommen på Hotel Fårup. Det koster blot kr. 250,- i rengøringstillæg pr. ophold. Der er hundebar ved begge indgange til hotellet, og rundt omkring hotellet finder du hundeposer til hundens efterladenskaber. Hunde må gerne være alene på værelset - dog ser vi helst, at den er med i parken i løbet af dagen. Det er ikke tilladt at efterlade hunden alene i bilen. Vi beder jer efterlade et mobilnummer i receptionen, så vi kan kontakte jer hvis nødvendigt. Er der hund på værelset, når der skal gøres rent, bliver værelset ikke rengjort. Jeres hund må ikke medbringes i hotellets eller parken restauranter samt i vores Aquapark.

Hotel Fårup er røgfrit. Hotellet har én rygezone, hvor det er tilladt at ryge. Rygereglerne gælder også for brugen af E-cigaretter. Det er ikke tilladt at ryge på altaner/terrasser, der hører til værelserne.

På Hotel Fårup har du mulighed for at booke familieværelser med connecting doors. Disse værelser er velegnet til de familier, der ønsker lidt bedre plads under opholdet. Vi tilbyder to standardværelser, der er forbundet med en dør imellem, hvilket giver betydeligt mere plads. Hvis du ønsker familieværelser med connecting door, skal du blot kontakte vores bookingafdeling på tlf. +45 96 73 92 07.

Ja, Hotel Fårup tilbyder frokost hverdag fra kl. 12.00 – 15.00 i deres egen restaurant med udvalg af forskellige retter for både store og små ganer.

Ja, Hotel Fårup tilbyder aftensmad hver aften i hotellets restaurantbuffet. Denne koster 199,- for voksne og 99,- for børn mellem 3-11 år. Børn mellem 0-2 år er gratis. Derudover er der mulighed for tilkøb af softice for 29,- pr. person.

På hotellet tilbyder vi indendørs legerum, som henvender sig til børn i alderen 3-11 år. Derudover er der mulighed for at hele familien kan hygge sig med et af vores mange spil i hotel-loungen. Udendørs tilbydes en større legeplads og trampoliner, samt en fodboldbane, hvor hele familien kan duellere. Der er mulighed for at låne fodbold i hotellets reception.

Alle værelser indeholder én dobbelt seng og én køjeseng, og med mulighed for én til to ekstra opredninger. Yderligere har værelserne en Safety boks, TV med 19 kanaler og hårtørrer. Der tilbydes desværre ikke et køleskab på værelserne.

Ja, ved nogen tilfælde kan man forlænge sit ophold - dog mod et gebyr på 100,- pr. påbegyndt time efter kl. 10.00. Forhør dig i receptionen dagen før ud-check.

Efter parkens lukketid har i mulighed for at gå en lille tur i parken, ned til Egerntårnet hvor i møder en lukket port. På denne tur har i mulighed for, at gøre holdt og spille minigolf på Golføen eller tage en tur i cykelbådene frem til kl. 22.00. Alt færdsel her er på eget ansvar og vi beder jer respektere porte og afspærringer.

Det er muligt at få vasket og tørret tøj under sit ophold mod et gebyr på kr. 75,- pr. del. Henvend dig i hotellets reception, hvis dette ønskes.

På Hotel Fårup tager vi imod følgende udenlandske sedler: Euro, norsk og svensk valuta. Har man brug for kontanter, er det muligt at hæve penge i Informationen i Fårup Sommerland.

Ja, på Hotel Fårup tilbyder vi leje af håndklædepakker af kr. 35,- pr. pakke. Der opkræves et depositum på kr. 50,- som refunderes ved aflevering af håndklæderne på Hotel Fårup.

Når vi ser, at der skal bo børn mellem 0-2 år, sættes der altid en barneseng og puslebord klart på værelset ved ankomst uden beregning. Ydermere tilbyder vi salg af sutter, sutteflasker og grød. Vi udlejer også babyalarmer og babybadekar. I skal blot henvende jer i hotellets reception ved ankomst eller under opholdet.

I har mulighed for at tilføje ønsker under kommentarfeltet, når I booker ophold på hotellet, såsom ”vi ønsker at bo på 1. sal” eller ”vi ønsker at bo ved siden af xx under vores ophold”. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at opfylde jeres ønske - vi har dog ikke mulighed for at garantere det.  

A-Z mappen indeholder en lang række praktiske informationer, I kan få brug for under jeres ophold på Hotel Fårup. 

Dansk version

Engelsk version 

Tysk version