HØSTFEST - aktiviteter for hele familien

Fårup Sommerland holder åbent i efterårsferien fra den 13. til 21. oktober 2018. Oplev ægte efterårsstemning, når vi slår dørene op til Høstfest! Høstfest i Fårup er noget helt særligt. Skoven er klædt i varme efterårsfarver, og alle ni dage kan du opleve en masse spændende aktiviteter for alle aldre. Entré til parken koster kun 240 kr. - og så er der fri adgang til samtlige attraktioner. Og for kun 299 kr. kan du købe et Efterårsferiekort, som giver fri adgang til parken alle ni dage i efterårsferien.

Husk, i efterårsferien kan du også overnatte på det hyggelige og familievenlige Hotel Fårup, som ligger midt i parken. Et ophold for fire personer koster fra kun 2400 kr. og det er inkl. to dage i parken og morgenmad :) 

Book ophold

Bondegården

I efterårsferien kan du klappe en vaskeægte kalv, se kæmpestore traktorer eller møde en landmand. Oplev alt dette og mange flere spændende samt lærerige aktiviteter på Bondegården, som kan findes på Fårups Eventplads hver dag i efterårsferien. 

Egern og Pindsvins Høstmarked

Mærk den hyggelige efterårsstemning til Egern og Pindsvins Høstmarked. Egern og Pindsvin har pyntet op med kulørte lamper, halmkrans og farverige blomster for at skabe en masse efterårshygge. På høstmarkedet kan du deltage i Rævens Gemmeleg, hvor du kan hjælpe Egern og Ræven med at finde alle de ting, som de har mistet inde i hulen. 

Pindsvins Vinterhi

Er du lige så god til at finde vej som Pindsvin? Kom og prøv Pindsvinds kæmpestore halmballe-labyrint! Labyrinten kan findes på Fårups p-plads hele efterårsferien.  

Det Hjemsøgte Skibsværft

Efterårsferien i Fårup består ikke kun af hygge, men også lidt af uhygge for de aller modigste! Igen i år kan du opleve Det Hjemsøgte Skibsværft. Bag Skibsværftets store port venter der en verden af gys, skræk og hårrejsende uhygge. Oplev den uhyggelige attraktion ved Aquaparken. 

Bedsteforældredage  

Alle dage i efterårsferien er der bedsteforældredage i Fårup. Dette betyder, at bedsteforældre (i følge med børnebørn) kan få adgang til parken for kun 99 kr. Så tag i Fårup og få en oplevelsesrig dag med dine børnebørn. Børnebørn skal betale almindelig entré eller benytte sæsonkort.

Forlystelserne er åbne

Alle vores forlystelser er naturligvis åbne i efterårsferien. Så er du til action, fart og spænding - så vær klar til høje hvin og masser af sus i håret, når du tager turen i en af vores mange hæsblæsende rutsjebaner. Vær opmærksom på, at Aquaparken er lavet om til Det Hjemsøgte Skibsværft i efterårsferien.

Bemærk: I efterårsferien kan I stadig grille jeres medbragte mad på de store Weber gasgrill, som står tændt og klar til brug – ganske gratis.

Hotel Fårup

Tag familien eller vennerne med på en dejlig miniferie. Hotel Fårup er åben i efterårsferien - så giv jer selv en velfortjent pause fra hverdagens travlhed. Hotel Fårup er et familiehotel med en fantastisk placering midt i Fårup Sommerland. Alle ophold på Hotel Fårup er inkl. morgenmad og adgang til parken.