Aktiviteter og idéer til blå mandag

Blå mandag i Fårup 2019 bliver mandag d. 29. april, 6. maj, 13. maj og 20. maj. Mangler I sjove idéer til en blå mandag med fuld fart over feltet? Vi har samlet en række råd og aktiviteter til jeres blå mandag.

Hvad kan man lave på blå mandag?

Der er rigtig mange aktiviteter, I kan lave på jeres blå mandag. Ofte er det sådan, at du skal blive enig med din klasse om, hvad I skal lave af aktiviteter på jeres blå mandag. Er I løbet tør for idéer til jeres blå mandag, har vi nedenfor opstillet en liste med et lille udpluk af de mest populære blå mandagsaktiviteter:

Sjove aktiviteter på blå mandag

 • Shopping og caféhygge
 • Tivoli eller forlystelsespark
 • Sejle kano, rafting eller klatring
 • Biograftur
 • Blå mandagsfest

Hold blå mandag i Fårup Sommerland

I 2019 afvikles blå mandag i Fårup mandag d. 29. april, 6. maj, 13. maj og 20. maj.

Når I holder jeres blå mandag i Fårup Sommerland, er der noget for enhver smag. I er samlet på ét sted, der er god plads, og så kan I opleve Fårup på en lidt anderledes måde end så mange andre med vores særlige aftenarrangement for konfirmander.

De mange forlystelser gør, at der er en aktivitet, der passer til alle, uanset om nogle vil en tur i 4D-biograf og andre vil have en vild snurretur i Hvirvelvinden.

Vi har gjort det nemt med Fårups blå mandag-pakker. Vi sørger for mad, masser af sjove oplevelser og for at tanke kaffe på alle forældrene, mens I har det sjovt i parken.

 

Entrépriser 2019

 • Konfirmand kr. 160,-
 • Eftermiddagsbillet fra kl. 13.00 koster kr. 110,-
 • Forældre inkl. gratis kaffe på Hotel Fårup indtil kl. 16.00 koster kr. 75,- 
 • Konfirmander og forældre med sæsonkort kommer gratis ind

 

Fårups populære blå mandag-pakker d. 6. maj, 13. maj og 20. maj. 

I kan vælge at være i Fårup hele dagen eller komme fra kl. 13. Med en blå mandag-pakke får I entré og Fårups aftenarrangement, der består af en lækker grillbuffet i Oasen fra kl. 17:30-19:00 inkl. en sodavand. Herefter holder vi diskotek med DJ og sodavandsbar i Aqua Café, og I kan komme på rutsjebaneture, I ikke har prøvet før i udvalgte forlystelser indtil kl. 21:00. Når klokken slår 21:30, går strømmen til skoven, og vi siger tak for i aften.

 

Blå mandag – Pakke 1

Skal I have en blå mandag spækket med aktiviteter, har vi sammensat en pakkeløsning til kr. 399,- pr. person. Pakken indeholder:

 • Entré til Fårup hele dagen
 • Aftenarrangement kl. 17:30-21:30

Bemærk: Har du sæsonkort, kan der fratrækkes kr. 160,- fra ovenstående pris på pakke 1. Sæsonkortet vises ved indgangen.

Aftenarrangement er mandag d. 6., 13. og 20. maj.

 

Blå mandag – Pakke 2

Foretrækker I at komme om eftermiddagen, er det en mulighed for kr. 349,- pr. person. Prisen inkluderer:

 • Eftermiddagsbillet til Fårup (ankomst efter kl. 13:00)
 • Aftenarrangement kl. 17:30-21:30

Bemærk: Har du sæsonkort, kan du fratrække kr. 110,- fra ovenstående pris på pakke 2 ved at vise dit sæsonkort ved indgangen.

Aftenarrangement er mandag d. 6., 13. og 20. maj.

 

Pakke til forældrene

Vi tilbyder alle forældre at kunne bestille vores lækre aftenbuffet med spisning i Spisekammeret eller på Hotel Fårup kl. 18:00. Dette gælder d. 6., 13. og 20 maj. Sted meddeles i forbindelse med fremsendelse af billetter. Husk, at aftenbuffeten skal forudbestilles, hvis I ønsker denne. Vær venligst opmærksom på, at de andre spisesteder i parken lukker kl. 17:00.

Pris kr. 179,- pr. person. Drikkevarer afregnes efter forbrug.

Hertil kommer entré på kr. 75,- pr. person.

 

Idéer til jeres blå mandag

Jeres blå mandag i Fårup Sommerland skal være et hit! Basta. Alle vores ansatte gør deres bedste for, at I får lige præcis den blå mandag, som I ønsker jer. Alligevel får I her fire forslag til, hvordan I får mest ud af jeres blå mandag i Fårup Sommerland. I er naturligvis også velkomne til at spørge de ansatte på selve dagen.

1. Spis frokost sammen

Med fart over feltet skal der brændstof til kroppen, og her er der mulighed for at sætte tænderne i en frokostbuffet med friskbagte pizzaer og lune pastaretter i Restaurant Loen. Til buffeten følger der fri sodavand til en særpris på kr. 145,-. Vi garanterer, at der er mad nok, så selv den mest sultne konfirmand bliver mæt.

I er selvfølgelig også velkomne til selv at medbringe mad, og I kan grille ved vores hyggelige grillområde.

 

2. Spring køen over

For at spare tid er det en god idé, at I henter Fårups smarte app til iPhone og Android. Her kan I nemt holde øje med, hvor lang kø der er ved hver forlystelse. På den måde kan I nå at prøve mest muligt, så I får det maksimale ud af jeres blå mandag.

 

3. Årets konfirmand anno 2019

En tredje idé til jeres blå mandag i Fårup Sommerland kan være, at I laver en konkurrence i klassen. Her kan I dyste om at blive årets konfirmand, som I eksempelvis kan afholde ved at gå en runde på vores 12-hullers minigolfbane. Præmien kan være æren eller håneretten, men I kan også medbringe præmier hjemmefra eller købe dem i en af vores butikker.

 

4. Lås jeres ting inde, og nyd dagen

Når I holder konfirmation, er festen ofte forbundet med mange store gaver. Selvom I gerne vil vise hinanden, hvad I har fået, skal I huske at bruge den sunde fornuft.

Hos Fårup kan I leje et garderobeskab til jeres tøj, værdigenstande, en taske eller andet, I ikke vil slæbe rundt på. Priserne varierer fra kr. 20,- til 60,-, og så har I ubegrænset adgang til skabet hele dagen. For at få adgang til dit skab viser du blot den udleverende kvittering. I kan leje skabe ved vores Information ved indgangen.

  

Ses vi til blå mandag?

Hvis du har spørgsmål til blå mandag i Fårup Sommerland eller ønsker at booke, er du velkommen til at sende en mail til Cathrine på cbk@faarup.dk eller ringe på tlf. 96 73 92 02.

For at reservere pladser har vi brug for nogle oplysninger på den person, der skal modtage ordrebekræftelse og faktura. Vi fremsender entrébilletter - og spisebilletter, hvis I har bestilt en af Fårups blå mandag-pakker. Betaling foregår ved bestilling og senest 8 dage før arrangementet.

Ved bestilling skal vi bruge:

 • Navn
 • Adresse, postnummer og by
 • Telefonnr.
 • E-mail

Vi har desuden brug for at vide:

 • Skolens navn
 • Dato for blå mandag
 • Ønsker I pakke 1 eller 2?
 • Ca. antal for tilmeldte konfirmander og forældre (endeligt antal skal først oplyses 8 dage før)

Vi glæder os til at se jer til blå mandag 2019 i Fårup Sommerland.