NYHED! Golf Øen

Årets nyhed er en splinterny minigolfbane med 12 huller. Banen er tilpasset både børn og voksne med forskellige sværhedsgrader - så HELE familien kan være med, uanset alder og erfaring. Den nye minigolfbane får sin helt egen ø! Den bliver placeret ved siden af Falken og Aquaparken.

Så er det tid til den store familiedyst, hvor der er garanti for en morsom aktivitet for hele familien.

Fakta om Golf Øen

  • To forskellige sværhedsgrader - en lille hul til øvede og et stort hul til begyndere
  • 12 baner 
  • Banerekorden er 21 slag

Masser af sjove forlystelser venter på jer

Hvis I er til fart, spænding, leg og ballade, så er der masser af andre oplevelser i Fårup Sommerland. Prøv fx Lynet, hvor du bliver kastet af sted med en acceleration, der bringer dig fra 0 til 80 km/t på bare 2 sekunder. Vruuum! Eller Falken, der med en tophastighed på 75 km/t er Danmarks hurtigste trærutsjebane. Det giver en viiild fornemmelse i maven, når du skrigende blæser i gennem de 622 hæsblæsende rutsjebanemeter. 

I Fårup Sommerland er der over 60 forlystelser og Danmarks største badeland. Læs mere om alle forlystelserne her. Derudover har vi igennem sommeren live koncerter med navne som Wafande, Joye Moe og dobbeltkoncert med Skinz og Bro. Se hele vores eventprogram.

Køb billet eller sæsonkort

Når entréen først er betalt, kan du slå dig løs i alle vores forlystelser, der giver fantastiske oplevelser for hele familien. Du kan også købe sæsonkort og besøge Fårup lige så ofte, du har lyst.