Nyheder og spændende forlystelser i 2019

I 2019 sker der igen mange spændende ting i Fårup Sommerland, hvilket uden tvivl gør parken et besøg værd igen i år. Vi introducerer hvert år nye fantastiske forlystelser for at kunne give vores gæster nye oplevelser hver gang, de besøger forlystelsesparken. I Fårup Sommerland er det vigtigt for os, at vi hvert år kan tilbyde vores gæster nye og spændende forlystelser, som giver dem en uforglemmelig dag i Fårup Sommerland. Vi glæder os til igen i år at kunne opnå en status som en af de bedste forlystelsesparker i i Europa. 

OPLEV VORES NYE OG SJOVE FORLYSTELSE

Når forlystelsesparken åbner til en ny sæson den 18. april 2019, er der hele to spændende nyheder i Fårup Sommerland, der især vil komme parkens yngre og modige familiegæster til gode. I Motorbøllen kan børn helt ned til 90 centimeter få en sjov tur sammen med mor eller far.

Samtidig udskifter Fårup deres populære Wave Swinger til en helt ny model, så endnu flere gæster kan få glæde af den. Den nye karrusel, Nøddesvinget, kan køre både forlæns og baglæns - så der er masser af spænding.