Motion i Fårup

Har du nogensinde tænkt på, hvor meget du bevæger dig i løbet af en dag i Fårup? Svaret er en hel del!

For at finde frem til hvor meget motion man egentlig får, havde vi en sød familien bestående af mor, far og to drenge til at teste, hvor meget motion de fik på 6 timers sjov i Fårup Sommerland. 

Fårup Sommerland strækker sig i alt over mere end 90 ha, hvoraf selve parken med forlystelser, gangarealer, spisesteder og parkeringspladser fylder godt halvdelen. Det svarer til intet mindre end 55 fodboldbaner!

Masser af sjov motion

Når du tilbagelægger distancen mellem Hotel Fårup og Træstammerne, som ligger placeret i hver sin ende af parken, går du omtrent 1 km. Derudover findes der 3 søer i parken, hvor det er muligt at få sved på panden i vores cykelbåde og kanoer. Parkens 20 trampoliner, 4 hoppepuder og 6 legepladser indbyder også alle børn og barnlige sjæle til en god omgang motion.

Udnyt legetårnene og klatreredskaberne til en intens gang jorden-er-giftig eller fangeleg. Der er også garanti for høj puls i Skattejagten, hvor der skal løbes på bevægelige puder, klatres i tårne og gås armgang over søen ved Sørøverskibet. 

Efter testfamiliens dag i Fårup fyldt med sjov og forlystelser, havde de tilsammen tilbagelagt 48,8 km i parken. 

  • Mor Karina: 10,9 km
  • Far Martin: 11,1 km
  • Søn Phillip: 12,6 km
  • Søn Rasmus: 14,2 km