Miniferie i Nordjylland - inkl. billetter til Fårup 

Tag familien eller vennerne med på en dejlig miniferie i Nordjylland og giv jer selv en velfortjent pause fra hverdagens travlhed. Book et ophold inklusiv billetter til Fårup Sommerland.

Smukke Nordjylland byder på en bred vifte af aktiviteter, hygge og sjove oplevelser for hele familien, uanset om du er til hurtige rutsjebaner i Fårup Sommerland, vandre- eller cykelture langs Vestkysten eller måske bare en afslappende dag ved stranden, hvor børnene leger i vandkanten, og der er tid til at spise en is.

Dejlig og afslappende miniferie

Området omkring Fårup Sommerland byder på flere hyggelige hytteområder, som kan danne rammen omkring en dejlig og afslappende miniferie. Nedenfor kan du se et udvalg af overnatningssteder med hytter.

Løkken Klit Camping

Løkken Klit Camping ligger blot få hundrede meter fra en af Nordjyllands dejligste strande. Her kan I bo i luksushytter med plads til op til seks personer. Løkken Klit Camping ligger kun 11 km fra Fårup Sommerland

Klim Strand Camping

På Klim Strand Camping er den dejlige naturoplevelse i centrum. Her kan I vælge at bo i standardhytte med plads til fire personer eller luksushytte med plads til fem.

Saltum Strand

Saltum Strand er en hyggelig hyttelandsby, som ligger tæt på Fårup Sommerland. Her kan I bo i dejlige luksushytter med plads til seks personer. Saltum Strand camping ligger kun 4 km fra Fårup Sommerland.

Blokhus By Camping

Bor du i hytte på Blokhus By Camping, er der blot 900 meter til dejlige Blokhus Strand. I hytterne er der plads til fire personer, med mulighed for en ekstra opredning. Blokhus By ligger kun 1 km fra Fårup Sommerland.