Ferie i Nordjylland

En dejlig og oplevelsesrig ferie behøver ikke nødvendigvis at blive afholdt i udlandet. Der er gode muligheder for at holde en dejlig ferie i Nordjylland, så pak bilen og tag familien med på en uforglemmelig ferie. På en ferie i Nordjylland kan I  opleve de mange spændende seværdigheder og attraktioner, som hvert år tiltrækker turister til det nordjyske.

Giv familien fantastiske oplevelser med en ferie i Nordjylland, der både rummer afslapning og aktive aktiviteter for store og små.  

 

Familier laver snobrød over bål-gratis aktivitet

 

Ferie tæt ved vand og strand i Nordjylland

Uanset hvor I vælger at holde ferie i det nordjyske, vil I have let adgang til både strand og vand. Nordjylland har nogle af Danmarks absolut smukkeste badestrande.

Langs den nordjyske vestkyst kan I blandt andet opleve hvide sandstrande, et bølgende landskab af smukke klitter, hvor børnene kan lege. Den nordjyske østkyst byder på børnevenlige strande, hvor selv de mindste kan lege trygt i bølgerne.

Børn leger i klitterne ved stranden

Tager I helt mod nord, rammer i Danmarks nordligste punkt, Grenen ved Skagen, hvor den brusende Nordsø rammer den mere rolige Østersø, og hvor du har muligheden for at stå med et ben i to forskellige farvande. 

Skagen og Grenen er uden tvivl vigtige attraktioner i Nordjylland, og det er en fantastisk oplevelse, som du skal tage famlien med hen og se på jeres ferie i Nordjylland. 

 

Uundværlige oplevelser på din ferie i Nordjylland

Uanset om I er til en aktiv ferie med børn, sjove attraktioner, kulturelle eller smukke naturoplevelser, vil Nordjylland overraske jer. En ferie i Nordjylland byder på et hav af muligheder, og I har derfor mulighed for at holde præcis den ferie, I ønsker, uanset om I trænger til ren afslapning, masser af hæsblæsende sjov eller smukke naturoplevelser.

Glade børn har det sjovt i wavesvinger

Uanset om vejret byder på høj sol eller silende regn, vil I kunne finde attraktioner, aktiviteter og oplevelser for hele familien, hvis I er på ferie i Nordjylland. Oplev alt lige fra Danmarks største skov og en af Europas største vandreklitter, Råbjerg Mile, til attraktioner som Nordsøen Ocenarium og Fårup Sommerland.

Så skynd jer at booke en ferie Nordjylland. Så får I uden tvivl en masse uforglemmelige ferieminder med hjem.