Danmarks populære sommerland

Fårup Sommerland er en af Danmarks mest populære familieattraktioner. Sommerlandet er derfor ikke kun en forlystelsespark. Det er en familiepark, hvor der er aktiviteter for hele familien. Ønsker du at tilbringe en aktiv dag med familien, er et sommerland en oplagt mulighed og hvorfor ikke vælge en af de bedste og sjoveste i Danmark?

Fårup Sommerland er et indbydende sommerland, der rummer sjove aktiviteter for alle generationer, og det er en af Danmarks mest populære turistattraktioner. Det er det oplagte valg, hvis du gerne vil forkæle familien. Det er en perfekt mulighed for jer, når I skal finde nogle aktiviteter til sommerferien i Nordjylland. 

Parken er et fantastisk sommerland, der rummer aktiviteter for alle generationer. Det er oplagt sted at besøge sammen med familien, hvis I gerne vil have kvalitetstid sammen. 

 

To piger i forlystelsen Fårup Racing Team

 

Et sommerland omgivet af smuk natur

Fårup Sommerland er et sommerunivers for alle. Parkens dejlige placering med omkringliggende skov og smuk natur gør, at sommerlandet har en unik placering sammenlignet med mange andre forlystelsesparker. Fårups placering bidrager også til, at sommerlandet tilbyder jer flotte græsarealer, hvor I kan slappe af, nyde medbragt mad eller lave andre hyggelige aktiviteter.

Glade gæster i Fårup Rafting - Fårup Sommerland

 

Besøg et sommerland i særklasse 

Oplev et fantastisk sommerland, der har sjov, spas og løjer for hele familien. Fårup er et sommerland i særklasse, hvor der fart, sjov og ballade for både små og store. Det er et sommerunivers, der giver unikke oplevelser til alle. Udover at være en forlystelsespark med et inspirerende udvalg af sjove forlystelser byder parken også på indbydende grønne arealer. Her kan I slappe af i løbet af dagen, hvis I trænger til en pause fra de hæsblæsende aktiviteter. Det dejlige sommerland har også et spændende udvalg af lækre restauranter med velsmagende mad og udendørsarealer, hvor I kan nyde jeres medbragte mad.  

 

Legende børn på Den Store Legeplads - Fårup Sommerland

Prøv vores spændende og sjove forlystelser 

I Fårup Sommerland er der spændende aktiviteter og sjove forlystelser for hele familien, og det er det perfekte valg til en kvalitetsdag sammen med familien. Det indbydende sommerland rummer forlystelser for hele familien. Oplev et sommerland, der er det perfekte sommerunivers for familien, hvor I kan hygge jer og få kvalitetstid sammen. En tur i Fårup Sommerland er en oplevelse, I sent glemmer.