Det skønne Nordjylland

Går ferien en tur til Fårup Sommerland for hele familien? Vores dejlige forlystelsespark ligger placeret dybt inde i skoven i det naturskønne Nordjylland tæt på det brusende Vesterhav. Foruden Fårup Sommerland er der mange gode grunde til at tage familien med på ferie i Nordjylland.

 

Kom helt tæt på naturen

Med Fårup Sommerlands helt perfekte placering langt ude i skoven, er du helt tæt på naturen, og du har samtidig strand og vand lige i nærheden. I Nordjylland finder du nogle af Danmarks skønneste badestrande, blandt andet ved Blokhus og Saltum Strand. Så der er rig mulighed for at lege i bølgerne og lave sandslotte med børnene i vandkanten.

 

Camping i det fri

Der er et hav af muligheder for camping i Nordjylland - uanset om du er til at bo i hytte eller telt på campingplads, eller om du ønsker at bo i egen campingvogn. De nordjyske campingpladser ligger placeret i naturskønne områder, så det føles, som om du bor og sover ude i det fri.

Alle naturelskere vil finde sig godt til rette i Nordjylland, som danner de perfekte rammer for en dejlig ferie for hele familien. Tag eksempelvis turen til Vesterhavet, som kun ligger i ca. 5 kilometers afstand fra Fårup Sommerland - her finder I lange strækninger af hvide sandstrande, som tilmed er børnevenlige.

Der er også mulighed for at bo i hytter og luksushytter på de nordjyske campingpladser, hvor der er plads til hele familien. Luksushytterne er indrettet med alt, hvad I måtte have brug for som familie. Er I mere til telt, har I også chancen for at bo i teltvogne indrettet til fire personer.

 

Besøg Fårup Sommerland flere gange

Fårup Sommerland har mange sjove forlystelser for hele familien, og med alle parkens aktiviteter er én dag ikke altid nok. Derfor er der mulighed for at købe en "Næstedagsbillet", der giver dig og familien chance for at tage turen i de sjove forlystelser, I ikke nåede ved sidste besøg - eller i dem, der var så sjove, at I gerne vil prøve dem igen.

Skynd jer at booke ferien, og tag familien med på camping, telttur eller luksushytte - find masser af overnatningsmuligheder på vores online bookingportal.