Ferietips

Når vi nærmer os sommerferien begynder planlægningen af årets familieferie. 

Går sommerferien i år til Nordjylland? Et besøg i Fårup Sommerland for hele familien er det hele værd. Vores dejlige forlystelsespark ligger placeret dybt inde i skoven i det naturskønne Nordjylland tæt på det brusende Vesterhav. Foruden Fårup Sommerland er der mange gode grunde til at tage familien med på sommerferie i Nordjylland.

Familie i forlystelse-Udendørsaktivitet i jylland

 

Vidste du, at Nordjylland rummer en af Danmarks største skove, Rold Skov, hvor I kan nyde vandreture eller en hyggelig picnicudflugt? Der er et spændende udvalg af forskellige attraktive og spændende attraktioner og oplevelser for hele familien i Nordjylland, og Nordjylland er derfor også et sted, hvor du sagtens kan tilbringe mere tid end blot en endagstur.  

Der findes gode muligheder for overnatning i Nordjylland – uanset om du er til sommerhus eller camping. De nordjyske campingpladser ligger placeret i naturskønne områder, så det føles, som om du bor og sover ude i det fri. 

Campingplads i smukke områder i nordjylland

Alt dette og meget mere kan du finde information om her på siden, hvor vi har samlet spændende ferietips  - du skal bare klikke dig videre i menuen til venstre.