BEDSTEFORÆLDREDAGE - i efterårsferien 13.-21. oktober

Nogle bedsteforældre er fantastiske og andre er bare de bedste! Og netop bedsteforældre vil vi gerne fejre - derfor kan alle bedsteforældre i efterårsferien (13.-21. oktober) glæde deres børnebørn med en tur i Fårup. 

Særpris 

Alle bedsteforældre (som har deres børnebørn med) kan komme ind til kun 99 kr. Så tag i Fårup og få en fantastisk efterårsdag med dine børnebørn :-) Børnebørnene skal betale almindelig entré eller bruge deres sæsonkort.

Særprisen gælder:

  • lørdag d. 13. oktober til søndag d. 21. oktober 2018

Høstfest - aktiviteter for hele familien

Oplev ægte efterårsstemning, når vi i efterårsferien slår dørene op til Høstfest! Høstfest i Fårup er noget helt særligt. Skoven er klædt i varme efterårsfarver, og alle ni dage kan bedsteforældre og børnebørn opleve en masse spændende aktiviteter for alle aldre. Besøg Bondegården hvor I kan klappe en vaskeægte kalv og se kæmpestore traktorer, prøv vores kæmpe store halmballe-labyrint eller få et gys i Det hjemsøgte Skibsværft

Over 60 forlystelser i Danmarks sjoveste skov

Skoven byder med over 60 forlystelser på en masse forskellige oplevelser for børn, voksne og bedsteforældre i alle aldre. De yngre kan fx snuppe en tur i Egerntårnet, hvor man bliver løftet op til trætoppenes krone, og med frit fald suser mod jorden. For de større og fartglade er der hæsblæsende rutsjebaner med masser af fart over feltet. Rutsjebanen Orkanen kører – som den eneste i Norden – både over og UNDER vandet! Det er også muligt at prøve Danmarks vildeste acceleration i rutsjebanen Lynet, som bliver skudt af sted fra 0 til 80 km/t på bare to sekunder.

De største oplevelser er dem vi har sammen

I Fårup Sommerland er vi ikke i tvivl om, at de største oplevelser er dem vi har sammen. Med mere end 60 forlystelser for hele familien samt en masse sjove efterårsaktiviteter er der mulighed for en masse fælles oplevelser med børnebørnene.