DANMARKS STØRSTE BADELAND

Uanset om du er en stor eller lille vandhund, er der grin og skønne oplevelser i Danmarks største og sjoveste badeland i Fårup Sommerland. I vores kæmpe store badeland findes der masser af sjove oplevelser for både store og små fartdjævle, som elsker spænding.

Nyhed! 27 grader

Elsker du Vesterhavets store bølger, vil du med garanti også elske vores Bølgebassin. I bølgebassinet kan du sammen med familien boltre dig i store og små bølger. Som noget nyt er vandet i Bølgebassinet nu opvarmet til 27 grader.

Fart, fart og atter fart

Der er masser af forlystelser i vores fantastiske badeland til den vilde vandhund, som ikke kan få nok af fart og spænding.

  • Prøv vores vilde vandrutsjebane; Vandkanonen med frit fald og to loops
  • Tag turen ned af Vandfaldet - en 35 meter lang vandrutsjebane
  • Oplev verdens sjoveste vandfald, Wild River 
  • Prøv også Surf Hill - en 120 meter lang bane 

Klar, parat, PLASK til de små

Fårup Sommerland har også tænkt på de helt små vandhunde. I vores Børnevandland kan du trygt og sikkert lade de mindste vandhunde slå sig løs. Der er både badedyr og vandkanoner at lege med. Børnevandlandet byder også på et mindre vandfald, de små kan svømme eller pjaske igennem, sjove vandrutsjebaner og meget mere. Læs mere om Aquaparken her.

Over 60 forlystelser i Danmarks Sjoveste skov

Fårup Sommerland byder naturligvis på masser af oplevelser udover badeland. Med over 60 forlystelser, live-koncerter og events, er der masser af oplevelser i vente i Fårup. Læs mere om alle forlystelserne her. Det bedste af det hele - når entréen er betalt, er alle forlystelser gratis. 

Overnat midt i skoven

Forkæl familien med en oplevelse ud over det sædvanlige, og overnat på det 4-stjernet familiehotel Hotel Fårup med ægte skovstemning trukket helt ind på værelserne. Læs mere om Hotel Fårup