Europas 2. bedste forlystelsespark

I Fårup Sommerland er der plads til både store og små - og vi gør vores ypperste for, at hele familien familien føler sig velkomne og får en sjov, spændende og hyggelig dag. I 2015, 2016 og 2017 blev Fårup således kåret til Europas 2. bedste forlystelsespark (med under 1 mio. besøgende). 

Gratis adgang til forlystelser - når entreen er betalt

Køb billet til Fårup og slå dig løs i alle vores forlystelser, der giver fantastiske oplevelser for hele familien. Alle forlystelser er gratis, når entréen er betalt. 

Over 60 forlystelser i Danmarks sjoveste skov

Skoven byder med over 60 forlystelser på en masse forskellige oplevelser for børn og voksne i alle aldre. De yngre kan fx snuppe en tur i Egerntårnet, hvor man bliver løftet op til trætoppenes krone, og med frit fald suser mod jorden. For de større og fartglade er der hæsblæsende rutsjebaner med masser af fart over feltet. Rutsjebanen Orkanen kører – som den eneste i Norden – både over og UNDER vandet! Det er også muligt at prøve Danmarks vildeste acceleration i rutsjebanen Lynet, som bliver skudt af sted fra 0 til 80 km/t på bare to sekunder. I Fårup kan du også kaste dig i bølgernes brus i Aquaparken, som er Danmarks største vandland. Som noget helt nyt er Bølgebassinet opvarmet til hele 27 grader.  

Se listen over alle vores mange forlystelser.

Overnat i Danmarks sjoveste skov

Giv familien en ekstraordinær fælles oplevelse - og overnat midt i skoven. Hotel Fårup er et 4-stjernet familiehotel, der emmer af ren skovstemning og hygge. Fra hotellet er der udsigt til de store attraktioner i parken - der bare venter på dig!